tiistai 20. joulukuuta 2016

Judokan joulu

Tänä vuonna pukki tuli aikaisemmin kuin viime vuonna ja säkistä löytyi uusia sääntöjä, niin kilteille kuin tuhmillekin lapsille. Tämä joulu on muullakin tapaa niin kovin kummallinen. Judolapsethan pääsevät tekemään vastavierailun joulupukin luokse kukkakaalikorvatunturille, tosin vasta helmikuussa. Toivottavasti joulun odotus ei käynyt pitkäksi, kun joulukalenteristakin löytyi vain yksi suklaaherkku. Nyt kuitenkin jokainen lahjaideastressistä kärsivä judoka voi huokaista helpotuksesta, Hansokun toimitus on listannut parhaat lahjaideat:

www.penado.fi  Vaikka judoa ei välttämättä mielletä välineurheiluksi, on hyvä tarkastaa saisiko viimeisen tehon läheisen judoon tyköistuvalla puvulla. Alekoodi “hansoku” -10%

http://www.unleashalfa.com/fi/proteiinipatukat/  Kaikki hyvä esim. kinkku, loppuu aikanaan. Jos olet huolissasi ystäväsi proteiinin saannista, niin vilkaiseppa mitä täältä löytyy.

www.urheiluteippi.fi Judo on sen verran raaka laji, että välillä ihmistä tulee sitoa kuin lahjaa. Osta rakkaallesi urheiluteippiä, tukia tai kylmäpusseja. (Vähälumisena jouluna kylmäpussien hankinta lahjaksi on vain ja ainoastaan rationaalista. Älä myöskään leikkaa tuista niin kuin teki hallitus!) Alekoodi “hansoku” -10%, samalla tuet suoraan Hansokun toimintaa

Eli kyselytutkimuksemme mukaan halutuimmat lahjat: Judopuvut, kylmäpussit ja proteiinipatukat. Niitä kissasikin ostaisi.

05a-ALFA Mint-Choco_color.png

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti