perjantai 2. syyskuuta 2016

Judon euroopanmestari Suomeen joulukuussa


Suomen synkät syyspäivät kirkastuvat joulukuussa judollisesti, sillä Orimattilan 8-11.12 järjestettävälle tehostamisleirille on saatu mukaan todellinen huippuvetäjä. Leirin järjestäjältä tulleen tiedon mukaan, päävetäjäksi on kiinnitetty vuoden 2015 euroopanmestari (73kg), Israelin Sagi Muki.





Vuonna 1992 syntynyt Muki on euroopanmestaruuden lisäksi saavuttanut lukuisia mitaleita GP ja GS-kilpailuista. Rion olympialaisissa Muki sijoittui viidenneksi, huhutuista selkävaivoista ja sairastelusta huolimatta. Vaarallisena heittokoneena tunnettu israelilainen on kuuluisa erityisesti pelottavasta sodetsurikomigoshistaan, jota hän käyttää kombinaationa tappavan tehokkaan osotogarin kanssa. Suomalaisille Muki on tuttu jo junioriaikojen kilpailu - ja leirimatkoilta. Mukin otteita tatamilla voit ihailla alta löytyvältä videolta.



Joulukuun toisella viikolla järjestettävä Orimattilan tehostamisleiri on tarkoitettu kadettien, junioreiden ja aikuisten ikäluokille. Järjestäjän mukaan Muki tulee leirillä esittelemään omia harjoittelumetodeitaan. Tarkemmasta ohjelmasta ja mahdollisista valmentajille ohjatuista luennoista tullaan tiedottamaan myöhemmin. Judoliiton tapahtumasivu löytyy osoitteesta http://www.judoliitto.fi/kalenteri/tehostamispaiva-lahdessa-lauantaina-12.11-u18-u21-m-n/

Hansokun kanssa yhteistyössä kamppailutarvikeliike:

Kuva
European Judo Union / Photographer: Gabi Juan
www.eju.net 

Video 
Käyttäjä: JudoKing
https://www.youtube.com/channel/UCpyBZVSBHUmwGN9-NJrtKeg



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti