sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Hansoku kesälomalle

Hansokun toimitus siirtyy kesälomalle, jonka pituus on määrittelemätön. Emme lupaa tehdä lomamme aikana juttuja, mutta emme myöskään lupaa olla tekemättä. Todennäköisesti palaamme lomalta sorvin ääreen, mutta tulevaisuudessa emme tee juttuja ihan yhtä tehokkaaseen tahtiin kuin ennen.


Tässä tekstissä on varmaankin hyvä myös käydä muutamia asioita läpi:

Olemme toki imarreltuja, kun meiltä pyydetään SM-kisoista ennakkoa. Yritämme kuitenkin vältellä kirjoittelua suomalaisten keskinäisistä otteluista, koska siinä tulee helposti loukanneeksi tuttuja ja tuntemattomia kilpakumppaneita. Kisa oli myös tärkeä paikka toimitukselle itse otella hyvin, joten pidimme oman focuksemme urheilusuorituksissamme.

Koska tätä Kokko -asiaa on kyselty asiallisemminkin, niin selitykseksi: Tomi Kokko lupasi vastata lukijoiden kysymyksiin kunhan keräämme ne ja lähetämme eteenpäin. Muutaman kerran olemme vastausten perään kyselleet, mutta ainakaan toistaiseksi emme ole niitä saaneet. Tästä syystä juttu ei ole ainakaan vielä ilmestynyt Hansokussa.

Sitten mitä tulee tuohon jalkoihin jäämiseen ja marisemiseen: Meidän henkilökohtainen kilpailuissa pärjäämisemme ei ole relevantti asia tarkastella, kun mietitään ovatko Hansokun ehdotukset/uutiset hyviä tai huonoja. Asiat ovat asioita, sanoi ne kuka tahansa.Tasapuolisesta uutisoinnista: Olemme erikoislaatuinen media. Vahvuutemme perustuu siihen, että tunnemme usein haastateltavat ja muutkin henkilöt, joista kirjoitamme. Mitä paremmin tunnemme urheilijan, sitä värikkäämmin uskallamme hänestä kirjoittaa. Koska toimitus koostuu kahdesta nuoresta miehestä, seuraa siitä se, että kirjoituksissa esiintyvät henkilöt kuuluvat usein samantapaisiin viiteryhmiin. Tämä siis todella ei ole tarkoitus vaan seuraus edellä mainituista asioista.

B-junnuista emme uutisoi juurikaan, koska emme halua ladata paineita nuorille, emmekä me heitä myöskään juuri tunne.Hansokun tekemistä parannusehdotuksista: Pyrimme ehdottamaan asioita, jotka meistä ovat hyviä. Tätä ei missään nimessä pidä tulkita siten, että kuvittelemme osaavamme tehdä asiat paremmin. Olemme ottaneet vain kantaa kokonaisuuden kannalta pieniin palasiin, omasta näkövinkkelistämme, yrittäen perustella ne mahdollisimman hyvin. Ne ovat ilmaan heitettyjä ajatuksia, jotka ehkä torppaantuvat jo alkuvaiheessa ongelmiin mistä emme ole lainkaan tietoisia. Toivo ehdotusten toteutumisesta perustuu vain sille ajatukselle, että joku, jossain, päättävässä asemassa innostuu ajatuksesta ja lähtee toteuttamaan sitä. Jos näin ei käy, idea kuolee vahinkoa aiheuttamatta.

Olemme huomanneet, että välillä kirjoituksiamme tulkitaan eri tavalla kuin olemme tarkoittaneet. Joskus olemme ilmaisseet itse itseämme huonosti, mikä johtuu vaikeudesta muotoilla asiat yksiselitteisesti kovassa kiireessä. Mutta välillä ne on uskoaksemme ymmärretty tahallaan väärin. Olemme kuitenkin mielissämme ja kiitollisia runsaasta positiivisesta palautteesta jota on meille tullut.               Tilastoa 27.5.2017


[ILMOITUS: Jos sinulla on jokin mielenkiintoinen uutinen tai mielipide, jonka haluaisit julki, otathan yhteyttä! Otamme mielellään vastaan kilpailumatkakertomuksia, mielipidekirjoituksia ja muuta kilpajudon ympärillä pyörivää asiaa.
Etsimme myös uusia yhteistyökumppaneita lehdellemme, hyvien, jo olemassa olevien lisäksi.

Meidät tavoittaa helpoiten lähettämällä yksityisviestin Hansokun facebookin inboxiin tai lähettämällä sähköpostia toimitus.hansoku@gmail.com ]Hansokun kanssa yhteistyössä:
www.penado.fi   (alekoodi "hansoku" -10% Ei koske tuoteryhmää matot ja tatamit)
www.urheiluteippi.fi (alekoodi “hansoku” -10% Tuet samalla Hansokun toimintaa!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti