torstai 7. syyskuuta 2017

Kyselytulosten tulkintaa

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hansokun kanssa yhteistyössä:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kiitos kaikille vastanneille ja erikoiskiitos kaikille 46:lle kirjallista palautetta jättäneelle! (Jos luet juttujamme kännykällä kannattaa valita sivun alaosasta “Näytä internetversio”, näkymä muuttuu siten helpommin luettavaksi.)
Tämä tulos todella yllätti. Vain 0,9% vastanneista eli yksi henkilö, oli antanut meille negatiivista palautetta. Halusimme kysyä tätä, koska lehden pelkällä olemassa ololla ei ole lehden toimitukselle juurikaan itseisarvoa. Tai siis, jos se ei huomattavan enemmistön mielestä ole eduksi lajille, niin sitä on turhaa pitää. Oletimme kyllä, että saamme kyselyyn pääosin positiivista palautetta, mutta halusimme tarkistaa ja olla varmoja siitä, että toimintaamme pidetään hyvänä asiana. Jos vaikka 20% olisi pitänyt lehden olemassaoloa huonoa, olisi ollut itsetutkiskelun paikka.  Vain nimettömällä kyselyllä pystyi saamaan luotettavaa tietoa tästä.

Koska kyselyn palaute oli näin hyvää, saimme myös lisää rohkeutta heitellä ajatuksia ilmoille.


Tältä näyttää lukijakuntamme ikäjakauma. Tosin uskoaksemme alaikäisiä lukijoita täytyy olla huomattavasti enemmän,  ainakin on helppo kuvitella, etteivät he vain vaivaudu vastaamaan tällaiseen kyselyyn.Tämä vastaa uskoaksemme aika hyvin sitä, miten judossa harrastajat jakaantuvat sukupuolen mukaan. Eli lehti siis vaikuttaisi kiinnostavan tasaisesti kumpaakin judon parissa toimivaa sukupuolta.
Uskoaksemme henkilöt, joita judo ei kosketa, eivät vain nähneet tarpeelliseksi vastata kyselyyn. Tai sitten heitä ei juurikaan ole, mutta pidämme todennäköisenä ensimmäistä vaihtoehtoa, mutta kuitenkin niin, että totuus muistuttaa kuvaajaa.


Hansokun kanssa yhteistyössä:
www.penado.fi   (alekoodi "hansoku" -10% Ei koske tuoteryhmää matot ja tatamit)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[ILMOITUS: Jos sinulla on jokin mielenkiintoinen uutinen tai mielipide, jonka haluaisit julki, otathan yhteyttä! Otamme mielellään vastaan kilpailumatkakertomuksia, mielipidekirjoituksia ja muuta kilpajudon ympärillä pyörivää asiaa. Etsimme myös uusia yhteistyökumppaneita lehdellemme, hyvien, jo olemassa olevien lisäksi. Meidät tavoittaa helpoiten lähettämällä yksityisviestin Hansokun facebookin inboxiin tai lähettämällä sähköpostia toimitus.hansoku@gmail.com ]Ei kommentteja:

Lähetä kommentti