sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Mitalisadetta Sarajevossa!

Bosnian lähes kuvankauniissa pääkaupungissa Sarajevossa käytiin aikuisten Eurooppa Cupin kilpailu 4-5.5. Vaikka Hansoku on pitkään ollut naftaliinissa, innoitti suomalaisten menestys, jopa meitä ottamaan sulkakynän jälleen kauniiseen käteen. Jottei talvikankeuden jälkeen kuitenkaan rasitettaisi toimitusta liikaa, annetaan itse työmiesten kertoa päivistään.

LA 4.5


Ensimmäisenä vuorossa Jaakko Alli, joka taisteli itsensä aina finaaliin alle 100kg:n sarjassa.

Jaakko: Eilisestä sen verran, että aamupäivällä otteleminen tuntui ”helpolta”. Kaikki kolme matsia oli aika lyhyitä ja tekniikat toimi hyvin molempiin suuntiin. Eritoten semarissa voitto Ukrainan Hutsolista parilla wazarilla minuutissa kertoo siitä, että oma judo toimii kovempiinkin karpaaseihin. Finaalissa Savitskyn kanssa oli ongelmia otteissa, mutta mentiin tasaluvuin puoleen väliin saakka. Sen jälkeen sylitilanteessa jäin lopulta alimmaiseksi. Joka tapauksessa varsin onnistunut comeback.


Jaakon hienoa hopeamitalia täydensivät Erkka Kari (+100kg) seitsemännellä sijallaan, sekä Aku Laakkonen (-81kg) yhdenksännellä tilallaan.

Su 5.5 

Sunnuntaina olivat vuorossa kevyemmät painoluokat, ja alle 66kg:n sarjassa olikin suomalaisittain tuplasti jännitettävää, kun Elias Körkkö ja Henri Määttä raivasivat tiensä pronssiotteluihin. Kumpikaan ei tuottanut pettymystä, ja näin suomalaisille sarjasta kaksi mitalia!Henri: Aamupäivästä matsit oli tukkosia ja olin kaks ekaa matsia ihan unessa. Mut sitten ku lensin Tsekille niin heräsin ja sain taistelun tahtoo ja loput matsit menikin sil mun omalla taistelu tyylillä ihan tyytyväinen ainakin kolmee vikaan matsiin jaksoin hyvin vääntää jatko-ajalle jossa tunnen olevani nykyään vahvimmillani. Seuraavaks Celje jossa vähän kovempi kisa mut nousujohteisesti tässä mennäänki eteenpäin pikkuhiljaa.

Elias: Ajattelin ennen kisoja että nyt pitää vaan alkaa otella rohkeasti koska kunto on ollu tosi hyvä koko kevään mutta oon otellu silti aika arasti. Sitte toinen mihin tähtäsin oli että laitan aina mattotilanteisiin kaikki peliin koska tiedän että siellä voin hoitaa kaikki täällä sarjassa olleet äijät- Sitte matseista semmonen yhteenveto: Ottelin mielestäni järkevästi, rauhallisesti ja ennakkoluulottomasti. Matto oli varmaa niiku olin ajatellutkin ja löysin pystyykin sen jonku aikaa kadoksissa olleen "draivin".  Eniten mieleen jäi viimeisen keräilyn sode + juji ja pronssimatsin ratkassu painiheitto (vedin kaverin puolikkaalla). En oo ikinä yrittäny kyseistä heittoa kisoissa ennen ja nyt näköjään kannatti. Loppujen lopuksi tuntu tosi hyvältä saada mitali päivän päätteeksi 2017-2018 loukkaantumisentäyteisen jakson jälkeen. Teki itseluottamukselle erittäin hyvää!

Myös Eetu Laamanen sekä Marianne Kosonen ylisivät otteluvoittoihin sunnuntaina! 


-----------Hansokun kanssa yhteistyössä:
www.penado.fi   (alekoodi "hansoku" -10% Ei koske tuoteryhmää matot ja tatamit)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti