tiistai 25. lokakuuta 2016

Hansoku Arvioi - Superstarjudo.com

Mikä?
Superstarjudo.com on Fighting Filmsin palvelu, joka tarjoaa judovideoita internetissä. Palvelun painopiste on opetusvideoissa, joissa maailmantähdet opettavat omaa tekniikkaansa hyvin yksityiskohtaisesti englanninkielisen kommentoinnin avustamana. Palvelusta löytyvät myös kokonaisuudessaan Fighting Filmsin aikaisemmin julkaisemat opetus-DVDt. Jutun kirjoittamishetkellä sivuilla opettavat tekniikkaansa mm. Seuraavat maailmantähdet.

Kosei Inoue (Inoue Boxset, 3 DVDtä kokonaisuudessaan)
Toshihiko Koga (The New Wind DVD kokonaisuudessaan)
Mark Huizinga (Total Judo DVD kokonaisuudessaan)
Udo Quellmalz (Olympic Judo DVD kokonaisuudessaan)
Ki-Young Jeon (Korea Judo Master DVD kokonaisuudessaan, sekä useita Korean judon opetusvideoita 2010-luvulta, mukaanlukien opetusvideoita kuuluisasta “korean seoinagesta”)
Ole Bischof (Yli 60 videota matto ja pystytekniikoista)
Euan Burton (Yli 60 videota matto ja pystytekniikoista)
Winston Gordon (noin 40 videota, keskittyen otetaisteluun, jalkaheittoihin ja jujigatameen)
Varlam Liparteliani (10 videota uchimatasta ja 10 videota Lipartelianin mattokäännöstä)
Avtandili Tchrikishvili (6 videota otetaistelusta ja 12 videota uranagaesta)
Craig Fallon (Videosarja alkaa lokakuun aikana)
Neil Adams (Opetusvideoita laidasta laitaan, lähinnä nyky supertähtien tekniikoiden kertausta)

Palvelu tarjoaa myös maailmantähtien haastatteluja, sekä klippejä kansainvälisistä kilpailuista. Maksaminen tapahtuu spotifyn ja muiden verkkosovellusten tapaan suoraveloituksena tililtä.
Hinnat
12.99/kk
34.99/4kk
89.99/vuosi

Toimituksen Arvio
Superstarjudon opetusvideot ovat erittäin laadukkaita ja monipuolisia. Kyseessä todellakin on judon maailmantähtien omaa tekniikkaa. Opetusvideoita ollaan myös höystetty havainnollistavilla klipeillä, joissa tekniikat nähdään maailmantähtien kilpailussa toteuttamina. Englanninkielinen kommentointi on yksityiskohtaista ja asiantuntevaa. Tekniikan opetusvideoiden suurin valtti on siinä, että asiat käydään läpi erittäin yksityiskohtaisesti. Esimerkiksi Lipartelianin uchimatan opetusvideot käsittelevät tällä hetkellä vain sen, miten Liparteliani tekee uchimataa vastakkaisen puolen ottelijoita vastaan. Tämä tarkoittaa sitä, että palvelusta löytyy yli puoli tuntia materiaalia Lipartelianin opetusta siitä, kuinka tehdä uchimata vastakkaisen puolen ottelijaa vastaan.

Opetusvideoiden lisäksi myös supertähtien haastattelut ovat erittäin mielenkiintoista kuunneltavaa. Tämän lisäksi palvelusta ei mitään erityisen mielenkiintoista löydy. Kansainvälisistä kilpailuista otetut highlight pätkät löytyvät pienellä vaivalla myös ilmaiseksi internetistä.

Toimituksen Suositus
Kilpailijoille toimitus suosittelee palvelua, jos taskun pohjalta löytyy ylimääräistä rahaa. Tosin, jos rahasta on tiukkaa, kannattaa harkita, että superstarjudon ostaa esimerkiksi kuukaudeksi. Tässä ajassa ehtii hyvin koluamaan läpi omiin tekniikoihinsa soveltuvan materiaalin. Opetus on kuitenkin sen tasoista, että sitä harva pystyy suomessa tarjoamaan.

Valmentajille, ja erityisesti seurojen harjoituksen vetäjille, toimitus suosittelee palvelua, vaikkei ylimääräistä rahaa paljoa olisikaan. Kysykää vaikka seuran hallitukselta, olisiko mahdollista ostaa vuodeksi yhteiset seuran tunnukset, josta kaikki ohjaajat voisivat hyötyä. Palvelusta löytyy varmasti enemmän materiaalia, jonka pystytte käyttämään hyödyksi junioreita ja aikuisia ohjatessanne, kuin esimerkiksi jostain viikonlopun mittaisesta koulutuksesta. Kaiken lisäksi superstarjudo kulkee mukana vaikkapa tabletissa tai älypuhelimessa.

Judofaneille ja ei-kilpaileville harrastajille toimitus suosittelee palvelua oman harkinnan mukaan. Opetusvideot suuntautuvat täysin kilpajudoon, joten perustekniikan opetteluun palvelua on vaikea käyttää. Jos mielenkiinto judoon on kuitenkin kova, löytyy palvelusta varmasti kiinnostavaa materiaalia esimerkiksi haastattelujen muodossa.

Hansokun kanssa yhteistyössä pientukijana:
Tiilaa uheiluteipit, kylmägeelit yms. alennuskupongilla “hansoku”. Saat 10% alennusta ja samalla jokainen alennuskupongilla tilattu tuote tukee Hansokun toimintaa!


10% alennus normaalihintaisista tuotteista aktivointikoodilla "hansoku" www.aminoporssi.fi

Hansokun kanssa yhteistyössä kamppailutarvikeliike:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti