perjantai 30. joulukuuta 2016

Vuosi vaihtuu!

Yhteistyössä:

05a-ALFA Mint-Choco_color.png
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kohta vuosi vaihtuu ja Hansoku jakaa kunnianosoitukset kuluneen vuoden työskentelystä. Huomioikaa juttua lukiessanne, että nostot on tehty sen mukaan mitä me kaksi toimittajaa olemme nähneet. Moni taho jää varmasti tämän jutun ulkopuolelle, mutta on parempi huomioida osa kuin ei ketään.  (Juttuun lainattu kaksi Penadon tuotekuvaa www.penado.fi .)
Kilpailijat:
Vuoden judoka: Oskari Mäkinen, U18 EM-hopeaa.
Vuoden miesjudoka: Samuli Viitanen
Vuoden naisjudoka: Katri Kakko
Vuoden A-poika: Henri Määttä
Vuoden A-tyttö: Emilia Kanerva  
(Sundberg jätettiin nostojen ulkopuolelle, koska halusimme nostaa esiin nuorempia kilpailijoita.)


Seurat:
Meidokan: Pääkaupunkiseudun yhteistyö, panostus judon kasvuun suurella harjoitustarjonnalla, judon aloittamisen mahdollistaminen milloin vain. (Meidokanin osalta täytyy vielä sanoa, että seurassa on vetäjiä, joilla on todella mukava ote lapsiin, osa heistä on tehnyt tätä vapaaehtoistyötä seurassa ainakin 20 vuotta. Noston ansaitsisi myös Meidokanin hyvähenkinen ja menestynyt kisaporukka valmentajineen.)
Chikara: Pääkaupunkiseudun yhteistyö, PK-seudun pääharjoituksen pyörittäminen.
Finndai: Pääkaupunkiseudun yhteistyö.
Orimattilan Judoseura: Judotapahtumien järjestäminen, ylipäätään tekeminen.
Helsingin Judo Sport: Rohkeus omaan linjaan (Seuraa on haukuttu yhteistyökyvyttömyydestä, mutta ainakin koko Hansokun toimitus ja monet muut vierasseuralaiset kilpailijat ovat saaneet käydä treenaamassa heidän salillaan aina kun ovat halunneet.)
Nummelan Judo/Kirkkonummen Judoseura - West Team: West Team tarjoaa loistavat harjoitusmahdollisuudet nuorille kilpailijoille Etelä-Suomessa. Vaikka joukkoon mahtuu jäseniä muistakin seuroista, pyörii toiminta lähinnä Kirkkonummen ja Nummelan ympärillä.
Tampereen Judo/Akatemia: Tampereen Urheiluakatemia, sekä Tampereen Judo, mahdollistavat tehokkaan päivittäisharjoittelun suurelle osalle miesten maajoukkueesta, niin aamuisin, kuin iltaisinkin.
Kaikki vapaaehtoiset, jotka päivittäin tekevät seuroissa pyyteetöntä työtä Suomen Judon kehittämiseksi, pyörittävät seuraa kasassa pitäviä papereita, sekä kasvattavat yksittäisiä nuoria judokan tielle vetämällä harjoituksia.


Vuoden judotoimija:
Hansoku: Tarjoaa viihdettä judokoille, luo judokulttuuria, pyrkii puuttumaan suomalaisen judon epäkohtiin ja yrittää edistää judon kasvua Suomessa.
Lehtenä huomioimme vielä seuraavaa:


Juttujemme vakiotykkääjät on spotattu, kiitos. Judoliiton henkilöstö on ainakin julkisesti suhtautunut positiivisesti Hansokuun, vaikka lehtemme pyrkiikin hieman härkkimään tätä organisaatiota. Ryhmänä A-pojat ovat kiitettävästi kommentoineet ja jakaneet juttujamme. Kiitämme erityisesti myös yhteistyökumppaneitamme heidän tuestaan. Kiitos pitkäikaiset kumppanimme Urheiluteippi ja Penado. Penado ja muut sponsorit tuellaan kannustavat meitä kirjoittamaan. Meillä on parempi motivaatio kirjoittaa, kun saamme tukea joka jutusta.


Lopuksi kiitämme vielä sitä lehteemme ikävästi suhtautunutta pientä ryhmää, joka muunmuassa vertasi lehteämme oksennukseen. Toiminnallanne teitte vihaamastanne artikkelista, yhden luetuimmista.Viitekuva jupakan synnystä

Tässä jutussa julistamme myös Instagramissa julkaistun kalenteriäänestyksen voittajan, joka on luukku 23, Aku Laakkonen -73kg!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti