sunnuntai 27. elokuuta 2017

MM-kilpailujen pikainfo

Päätimme tehdä lyhyen infopaketin MM-kilpailuista, jotta niiden seuraaminen olisi lukijoillemme helpompaa.

Kipailut käydään 28.8-3.9. Yksilökilpailut starttaavat maanantaista lauantaihin klo 11.00 ja mitaliottelut klo. 17.00 Suomen aikaa. Joukkuekilpailu starttaa sunnuntaina klo. 10.00 ja mitaliottelut klo. 17.00 Suomen aikaa.

Maanantai: -48kg ja -60kg
Tiistai: -52kg ja -66kg
Keskiviikko: -57kg ja -73kg (Faye Njie)
Torstai: -63kg (Emilia Kanerva) ja -81kg
Perjantai: -70kg, -78kg ja -90kg (Jaakko Alli ja Samuli Viitanen)
Lauantai: +78kg, -100kg ja +100kg
Sunnuntai: Joukkuekilpailu

Video-lähetys tästä

Kaaviot tästä
Suomalaisten ensimmäiset ottelut:

Gambiaa edustava Faye Njie (-73kg) kohtaa ensimmäisessä ottelussaan Mosambikin 19-vuotiaan Ayton Siquirin. Siquirin parhaat saavutukset ovat U18 afrikanmestaruuspronssi ja U21 viidessija. Mahdolliselle toiselle kierrokselle Njielle asettuu vastaan luultavasti georgialainen olympiakultaa ja -pronssia saavuttanut Lasha Shavdatuahsvili. Georgialainen tunnetaan vahvasta migikahvasta, ouchigarista, sylitilanteista ja nostoista. Toimitus pitää Njien omina valttikortteina korean-seoinagea, seoinagea ja erityisesti tomoenagea.

Suomen joukkueen kuopus, ja vasta juniori-ikäinen Emilia Kanerva (-63kg) pääsee ensimmäisen ottelunsa vapaalla. Toisella kierroksella hän kohtaa voittajan otteluparista Intia-Mongolia. Mongolialainen Mungunchimeg Baldorj (mm. aasianmestaruus hopea ja grand prix pronssi) on todennäköisempi vastus, mutta intialaiseltakin löytyy grand prix pronssi palkintokaapista. Pidetään peukut pystyssä, että Emilian määrätietoinen mattojudo ja pystysode pistävät suomalaisen nimen etenemään kaaviossa! Muistetaan vielä myös, että Emilia on ennenkin voittanut GP-mitalisteja!

Sarjassa -90kg ottelee kaksi suomalaista, joille yhteisiä piirteitä ovat voima ja tehokkaat tokuiwazat. Jaakko Allin parhaimpina tekniikoina voidaan pitää haraigoshia ja uranagea, joista uranage on erityismainninan arvoinen. Alli pääsee ensimmäisen kierroksen vapaalla ja kohtaa toisella kierroksella todennäköisesti Peter Zilkan Slovakiasta. Zilkan paras saavutus on european open hopean tältä vuodelta.

Samuli Viitanen sekä hänen ensimmäinen vastustajansa Kanadan Zachary Burt, pääsevät molemmat ensimmäisen kierroksen vapaalla. Migille ottelevalta Burtilta löytyy saavutuksinaan mm. pari european open mitalia ja Kanadan mestaruutta. Viitasen lyömaseet Burttia (ja muita) vastaan toimituksen listaamana: 1. lonkka 2. sasai 3. juji-sankaku yhdistelmä.

Onnea matkaan!!!!!!!!!!

Hansokun kanssa yhteistyössä:
www.penado.fi   (alekoodi "hansoku" -10% Ei koske tuoteryhmää matot ja tatamit)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti